Aurel Cotarcă

Aurel Cotarcă

(AϟC): Timișorean convins, pasionat de muzica rock și natura! Să fii timișorean e din ce în ce mai greu, deși continui să declar că asta sunt! Natura e din ce în ce mai departe și costă din ce în ce mai mult să ajungi la ea! Rămâne familia, muzica și bicicleta! Dacă vreți să vorbim despre astea 3 lucruri mă găsiți pe AltRadio sau oriunde altundeva unde sunt dintotdeauna !

Altrock:
În decembrie 1989 mi s-a confirmat că Timișoara e altfel! De atunci, de câte ori am avut ocazia, mi-am oferit cunoștințele dobândite din pasiunea mea pentru muzica rock, celor care simt la fel ca mine. Ce poate fi mai frumos decât să trăiești în cel mai altfel oraș al țării și să îți poți permite să fii într-adevăr altfel! AltRock de la AltRadio este pentru cine vrea altceva! Dacă ai curaj să fii altfel, una din căile de a ajunge la un altfel de viață, este muzica pe care o asculți! ROCK ON! \m/

Bitzigly:
Lumea se vede mai repede din mașină, mai încet dacă mergi pe jos, nu vezi aproape nimic dacă mergi cu trenul iar avionul costă, … dar cel mai bine simți lumea de pe bicicletă. Simți atât natura cât și oamenii ! Natura e aceeași, cu oamenii e problema! Trăim vremuri în care în România trebuie să demonstrezi că bicicliștii există, că bicicleta e o alternativă și nu doar o glumă sau un agrement! La AltRadio se vorbește despre asta de către bicicliști pentru alți bicicliști! Lanț întins, vânt din spate și … drumuri fără gropi !

Podcasturi